Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Fotolijst 3-luik bruin

Fotolijst 3-luik is een panorama lijst waar drie foto's van 13x18 formaat in passen. Deze uitvoering is in de kleur structuur bruin.

44,95*

visibility
shopping_cart

Fotolijst 4-luik bruin

Fotolijst 4-luik is een panorama lijst waar vier foto's van 13x18 formaat in passen. Deze uitvoering is in de kleur structuur bruin.

54,95*

visibility
shopping_cart

Fotolijst 5-luik bruin

Fotolijst 5-luik is een panorama lijst waar vier foto's van 13x18 formaat in passen. Deze uitvoering is in de kleur structuur bruin.

64,95*

visibility
shopping_cart

Fotolijst Ine

Fotolijst Ine is een dubbele fotolijst voorzien van een jutte binnenwerk met een fotomaat van 13x18. Verkrijgbaar in structuur zwart en...

34,95*

visibility
shopping_cart

Fotolijst Lotte 13x13

Fotolijst Lotte is robuuste fotolijst gemaakt van strak berkenhout wat de lijst haar mooie moderne uitstraling geeft. In de fotolijst...

24,95*

visibility
shopping_cart

Fotolijst Lynn

Fotolijst Lynn is een fotolijst met een panoramafoto 20x40, krijtbord 25x40, en drie maal 13x18 onderaan de lijst. Verkrijgbaar in...

69,95*

visibility
shopping_cart

Fotolijst Tess bruin

Fotolijst Tess is een dubbele fotolijst met een fotomaat van 30x30. Deze uitvoering is in de kleur structuur bruin.

49,95*

Fotolijsten in alle formaten

Bent u op zoek naar een luxe handgemaakte fotolijst? Dan bent u bij NL-lijst aan het juiste adres. Van kleine staanlijstjes, chique afgewerkte dubbele fotolijsten of zelfs een familielijst voorzien van een schoolbord, het zit allemaal in ons ambachtelijke assortiment. Staat uw droomlijst er niet tussen? Beschrijf deze in het contactformulier en wie weet maken wij deze lijst voor u.

fotolijsten van NL-lijst

Al de fotolijsten van NL-lijst zijn ambachtelijk met de handgemaakt, dit maakt ieder NL-lijst product uniek. Verder zijn al onze wissellijsten gemaakt van FSC-keurmerk hout, op een milieubewuste wijze. Voor extra duurzaamheid zit er geen glas in onze fotolijsten maar UV-bestendig acrylaat.

NL-lijst is onderdeel van Baasign | Betaalbaar design door van der Aa

Klik voor onze nieuwste producten hier.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.